Prepričajte se o kakovosti Alstarjevih storitev.

Vsem, ki bi želeli preizkusiti našo telefonijo, ponujamo brezplačno 14-dnevno testno obdobje.*

Za testiranje vam damo na voljo 1 aparat VoIP; če ima podjetje dislocirane enote, vam v testno uporabo ponudimo 2 aparata.

Za vključitev v testno obdobje uporabnik z Alstarjem sklene veljavno naročniško razmerje. Uporabniku se po izteku testnega obdobja, to je 8. ali 15. dan od aktivacije, testna pogodba samodejno spremeni v naročniško pogodbo za nedoločen čas, če uporabnik ne javi spremembe in ne vrne opreme.

Ste bili z našimi storitvami zadovoljni?
Če z Alstarjevimi storitvami v testnem obdobju niste bili zadovoljni, morate v roku 8 (ali 15) koledarskih dni prekiniti naročniško razmerje. Če naročniškega razmerja ne boste prekinili, boste ostali naš naročnik, sklenjeno naročniško razmerje pa se bo nadaljevalo v skladu s splošnimi pogoji.

*Opomba: Klici znotraj omrežja Alstar so brezplačni, klici v druga fiksna in mobilna omrežja se računajo po ceniku, objavljenem na spletni strani.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Preberi več ...

Razumem
Piškotek je v računalništvu podatek o uporabniku, ki ga spletni brskalnik shrani na računalniku ali drugi elektronski napravi za možnost nadaljnje uporabe. Gre za informacije, ki se ob obisku posamezne spletne strani shranijo na posameznikov računalnik in so ob ponovnem obisku iste strani uporabljene za prepoznavanje, sledenje in zbiranje specifičnih informacij o internetnih uporabnikih, kot so npr. preference do določenih strani/vsebin ali nakupovalne navade na spletu.