Pametna telefonija za podjetja

Kakšno komunikacijo dandanes potrebujejo uspešna podjetja?

Si predstavljate, kako hitro se tehnologija razvija danes?

Kupite nov mobilni telefon in čez mesec ali dva je na trgu že nov izdelek. Vaš mobitel tako postane le še en izdelek v vrsti evolucije tehnologije.

Kaj pa se dogaja z stacionarnimi telefonih? Ali ste seznanjeni z napredkom stacionarnih telefonov in njihovo zmogljivostjo za podjetja?

Če še niste, obstaja ekipa Cityport, ki vam olajša delo. Še posebej v današnjih razmerah, vključno z epidemijo, kjer moramo biti hitri in prilagodljivi, ne glede na to ali delamo od doma, v avtomobilu, na plaži ali v naši pisarni.

Bodite dosegljivi kjerkoli. Kaj to pomeni? Večina podjetij svojo telefonijo tretira kot »stacionarno« vendar to že dolgo ni več res z uvedbo oblačnih storitev je vaš stacionarni telefon postal »prenosni« saj ga lahko priklopite kjerkoli.

Z uvedbo integriranega klepetalnika pa lahko imate vse vaše komunkacije pod kontrolo na enem mestu in uporabnikom omogočite klepet preko brskalnik, konference, deljenje zaslona in še kaj… 

Z uvedbo integriranega klepetalnika pa lahko imate vse vaše komunkacije pod kontrolo na enem mestu in uporabnikom omogočite klepet preko brskalnik, konference, deljenje zaslona in še kaj…

Zakaj pametna telefonija za podjetja?

 • svetujemo in smo v procesu iskanja rešitev za vas stalno z vami
 • pregledamo obstoječe stanje
 • predstavimo vam za vas najboljšo rešitev
 • implementiramo rešitev
 • usposobimo vas za delo z opremo
 • skrbimo za vas tudi po zaključku del, saj ste za nas pomembni
 • zgradimo medsebojno zaupanje in vam stojimo ob strani

Nismo strokovnjaki na vašem področju, smo pa zagotovo najboljši na svojem. Najugodnejši ponudnik – Popolnoma prilagodljiva rešitev omogoča visoko fleksibilnost in mobilnost

V naši rešitvi so med seboj povezane komunikacije v realnem času (npr. IP telefonija, Mobilnost, Prisotnost, Pomenki, Audio in Video konference,…) in komunikacije nerealnega časa (npr. Poenoteno sporočanje,..).

Komu so namenjene Poenotene komunikacije?

Namenjene so malim in večjim podjetjem ali ustanovam, ki imajo urejeno infrastrukturo in za njihove oddaljene pisarne. Poenotene komunikacije so primerne za podjetja in ustanove, ki želijo povečati učinkovitost in olajšati delo pri medsebojni komunikaciji in komunikaciji s strankami. Komunikacija obsega različne medije – govor, video, tekstovno sproročanje.

Prednosti sodelovanja z nami

 • Takojšnja postavitev rešitve brez začetne investicije,
 • občutno nižji redni stroški za telefonije,  
 • dodatni prihranki pri prenosu in porabi električne energije,
 • zaposleni so osredotočeni na svoje delo in se jim ni treba ukvarjati s telefonijo,
 • popolnoma prilagodljiva rešitev omogoča visoko fleksibilnost in mobilnost.

Poenotene komunikacije zagotavljajo delo preko pametnega telefona, tablice ali prenosnega računalnika od kjerkoli in kadarkoli, svojo dragoceno energijo in čas lahko brez skrbi posvečate svoji profesionalni dejavnosti.